lördag 18 augusti 2007

Ditt och datt i lördagskvällen

I lördags kvällens sista timme läppjar jag på min cognac och surfar förstrött bland bloggar och nyhetssidor. Esbati kan uppenbart inte hålla sig för skratt över Husmark-Pehrssons tredagarskur mot utbrändhet. Är det måhända detta som kallas evidensbaserad kunskap?

Skytte undrar om Svenskarna blivit galna. Enligt Kulturbloggen fyller Skytte ungefär samma funktion för honom som H-P för Esbati - något att skratta åt. Galna är vi för övrigt, enligt Skytte, därför att vi inte gillar regeringen i så stor utsträckningen som vi borde...

Erik Laakso ger sig in i KK-debatten och menar att det väl är bra att man är kompis med den man knullar. Zaida menar att detta inte räcker utan att uttalat samtycke ska krävas. Iaktagaren föreslår att en vidimerad samtyckesblankett bör finnas till hands.

Morian kommenterar såpan i Sundbyberg. Liksom naturligtvis många andra också gjort. Roligt med lite spänning i politiken kan man kanske tycka. Annars är det en del om matpriser i media. Vissa tycker det är konstigt att matpriserna stiger till hösten. Andra att det är ganska sunt...?

Själv bryr jag mig inte så mycket om vad gåslevern kostar bara den håller hög kvalitet.

Allt detta medan demonregissören gått under jord och orkanen Dean hotfullt torna upp sig utanför Dominikanska republiken.

Andra bloggar intressant om: ditt och datt, bloggar, gåslever

Inga kommentarer: